12 Aralık 2018 Çarşamba

Çok mutlu bir adamdım…

İtalyan kız arkadaşım muhteşem bir kadındı ve yaklaşık bir yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik.

Beni biraz huzursuz eden bir durum vardı: Müstakbel eşimin güzeller güzeli kız kardeşi… Yakında baldızım olacak 22 yaşındaki bu afet genellikle daracık mini etekler giyiyor ve neredeyse her zaman sutyensiz dolaşıyordu.

İşin tuhaf yanı benim yakınlarımdayken sürekli öne doğru eğiliyor ve ben onun önünde de olsam arkasında da olsam beni hep şahane manzaralara maruz bırakıyordu. Bu o kadar sık oluyordu ki bunu kasıtlı yaptığından neredeyse emindim, zira yanımızda başkaları olduğunda hiç böyle davranmıyordu.

Bir gün bu küçük kız kardeş beni aradı ve düğün davetiyelerini kontrol etmek için gelip gelemeyeceğimi sordu. _“Elbette”_ dedim ve yola çıktım…

Evlerine vardığımda yalnızdı ve konuyu hiç uzatmadan bana dair karşı konulmaz bir arzu duyduğunu fısıldadı… Bunun uygunsuz olduğunu bildiğini ve ablasını çok sevdiğini söyledi. Ablasıyla evlenmeden önce sadece bir seferliğine benimle birlikte olmak istiyordu… Bu konu aramızda kalacaktı ve bir daha asla açılmayacaktı.

Şaşkındım, nutkum tutulmuştu, hiçbir şey diyemeden alev alev yanan gözlere bakıyordum.
_“Şimdi yukarı odama çıkıyorum”_ diyerek gülümsedi… Merdivenlerde durup bana baktı _“Eğer benimle tek ve son bir kaçamak yaşamak istiyorsan gelir beni alırsın!”_ dedi ve göz kırpıp poposunu sallaya sallaya yukarı çıktı.

Kelimenin tam manasıyla sersemlemiş vaziyette yukarı çıkışını izledim.
Bir süre olduğum yerde dikili kaldım… Sonra keskin bir dönüş ve kararlı adımlarla ön kapıya yöneldim. Kapıyı açtım ve direkt olarak arabama doğru ilerlemeye başladım.

Bir de ne göreyim!.. Müstakbel eşimin tüm ailesi evin önünde; hepsi beni alkışlıyor.
Müstakbel kayınpeder gözünde yaşlarla elindeki çifteyi indirdi ve bana sarılıp _“Küçük testimizi geçmiş olmana ne kadar sevindiğimizi anlatamam damat”_ dedi, _“Kızımız için senden daha iyisini bulamazdık, aileye hoş geldin!”_

Kıssadan hisse:
Prezervatifinizi daima arabada bulundurun!😂