25 Mayıs 2016 Çarşamba

Evinize Enerji Yükleyiniz!

Enerji Yüklenmeyen Evde Hastalıktan ve Sorunlardan Kurtulamazsınız! Sürekli kötü günler mi geçiriyorsunuz! Bu günlerin ardı arkası kesilmiyor mu? Sürekli hastalanıyor, çevrenizdekilerde hasta, insanlarla kavganız bitmiyor mu? Negatifler üzerinizden eksik olmuyor mu? Siz ve çevrenizdekiler, yani hepiniz negatif enerji hamalı haline gelmişsiniz demektir...

Evinizin içinde onlar (3 harfle) ve kötü enerji var demektir. Unutmayın Evren enerjilerin doğru kullanılmasıyla yaşanılır hale gelir, kötü ruh ve kötü enerji yaşamınızı etkiler. Siz! Evet siz! Bir sabah Kalkıp dinç ve enerjik olarak yaşamı selamlamak istiyor musunuz? Çok basit tekniklerle düşük olan enerjiyi titreterek yüksek enerjiyle şarj olabilirsiniz...

Bunu nasıl mi yapabilirsiniz. Size bir kaç küçük ipucu verebiliriz:

1. Temizlik - yatağınızı ve kanepenizi hareket ettirin. Eğer uzun süre bir kanepede ve yatakta v.d. Yatıyorsanız ve hiç yerinden kıpırdatmadıysanız sizin için üzgünüm. Birde o yattığınız yerde birkaç hastalık getirdiyseniz siz sürekli hasta olacaksınız. Çünkü dünyada kötü enerjinin hafızası vardır ve o hafızada aynı yerde durur. Kurtulmanın yolu yatağınızın yerini, yönünü değiştirin. Onu sallayın durgun enerjiyi aktif hale getirin.

2. Tuz - Tuz enerjiyi temizleyen inanılmaz bir mucizedir. Tuz kötü enerjiyi emer ve olduğu tüm mekanları da temizler. Evinize tuz lambası koymak, evinizin köşelerine tuz serpmek, evinizin içinde bir Köşeyi tuz köşesi haline getirmek mükemmel olacaktır. Tuz ama hangi tuz? Kristal Kozmik Tuz Olmalı! Tuz ile banyo yapın, Duvarları silin, halınıza tuz sepin. Tuz ile enerjiyi hareket ettirin.

3. Taze Hava alın, hava saf olduğunda, birde yağmur yağışı, fırtınası sonrasında havayı temizlemek için evinizin tüm pencereleri açınız Bu Soluduğumuz hava aslında bir kaç aydır nefes alamamanın eksikliğini giderecek aynı görünen ama sizin vücudunuzun farkına varacağı bir iklim olacaktır. Bu tür havaları teğerlendirin, yağmur yağdığı zaman kapıyı pencereyi sıkıca kapatmayın. Kar yağdığı zamanda öyle. Unutmayınız ki üşümek psikolojik bir durumdur.

4. Bir Bitki alın! - Bir bitki, canlı bir şey olması, evinizin enerjisini neşelendirmek için gereklidir. Bitkiler sıcak sağlıklı enerjik bir projedir ve gerçekten kozmik enerjiyi alır sizi mutlu eder, neşelendirir. Aynı zamanda evin doğal havasını dengeler, havadaki negatifliğinizden emerek hastalık faktörlerini azaltarak hastalığı ve kötü enerjiyi temizleyecek. İş yerinde de olmalı, bitkiler işyerindeki verimliliği artırır hastalanmazgün sayısını azaltabilir.

5. Mobilyaları Taşıyınız, en az altı ayda bir mobilyalarınızı yeniden düzenleyerek eski enerji kalıplarını kırınız! Gözünüzün alışkanlığını değiştirip yenilediniz. Feng Shui, teknikleri sizin evinizin ve işlerinizin içinde ve Etrafında müthiş faydalar sağlayacaktır. Değiştirin ve farkı hissedin. Bu evinizin etrafına enerji taşımak için denenmiş bir yöntemdir. Sizin enerjinizi yükseltecektir.

6. Adaçayı Tütsüsü; Bu en güçlü tekniktir ve sık sık kullanınız. Eğer evinizde kavgalar eksik olmuyorsa, mutsuzsanız, depresyondaysanız hem yukarıdaki anlattıklarımızı yapınız hemde evinizin içinde yürüyerek Adaçayı Tütsüsü yapınız. Amerikan yerlileri bu yöntemi binlerce yıllık Kültürünün bir parçası olarak uygulamıştır. Siz de deneyin. Faydasını göreceksiniz. Evinizde negatif enerji var ise bize yazınız. Yardımcı olabiliriz. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Çeviriyi Yapan: Maranki KOBİK Ekip. Kaynak