24 Mart 2017 Cuma

PRENSES

Prensesin eşi benzeri yoktu. Çünkü onun kişiliği baştan aşağı kibarlık incelik sevecenlik ve zerafetten oluşuyordu. Prensesimiz çok güzel saklamayada gerek yok bence bir yardılış harikasıydı. Güzellerde hep bu hava var.
Arka bahçede martın soğuk günlerinden kurtulur duvarın üzerine uzanmış kral tavırlı yaşlı mart kedileri devamlı prensesi gözetliyordu. Prenses mahallenin en güzeli kendide yaşlı kral olduğu için güzeli kendine hak görüyordu. Komşununda yakışıklı bir kedisi vaRdı. Kralla anlaşamıyor devamlı kavga ediyorlardı. Hep yara bere içinde olduğu için çeginge çekingen bakıyordu. Devamlı yenileceğinden emin olduğu için duvar dibinden hiç ayrılmıyordu. Birde bizimkilerin hayranlıkla baktığı kaplana benzer gösterişli genç kedi vardı. Ne çareki yaşlı kralı yenen çıkmamıştı. Bizim prenses kuyruğunu dikip dışarıya gezintiye çıktıgında hepsini açıkça görmemezlikten gelip sadece genç kaplana bakardı.
Kaplan ona doğru atladı. Ancak yaşlı kralın duvarda yattığı yerde şöyle bir kıpırdaması yetti. Genç kedi selameti gerisin geri duvaa sıçramakta buldu. Ama mart gelmişti. Kızışma vaktiydi. Ne yaparlarsa yapsınlar kendilerine hakim olamıyor hep saldırganlaşıyorlardı. Sonuçta oda bir can taşıyordu. Sevmek sevişmek onun hakkıydı. Kral karallı prensesi öpüp sevecekti. Prensesinde istediğini seçememesi çok haksız ve korkunç bir şey olmalıydı. Prensese yaşlı ve çirkin bile olsa kral yakışırdı. Muthiş ve vakur hali ile bunu hissetiriyordu. Hem uzun kışa asilce katlanarak genç ve güzel prnsesi hakkediyordu.

Çok sıcak bir hafta sonunda kızıştılar. Sevgilimle beraber kedilerin tavırlarına bakıyor bir taraftanda ocak başında şaraplarımızla demleniyorduk. Prensesle kralın kavgalarını setretmek çok zevkli olmuştu. Bahçede insan sesine benzeyen uluyan haykıran avaz avaz bağıran kediler prenses için can atıyordu. Korkunç kavgalar oldu. Bunlar bahçede olurken evdeki boncuk kedimiz henüz yavru ayak ucunda oturuyor sağa sola kulaklarını dikip kuyruğunun ucunu hafifçe oynatarak büyüdüğünde yapacaklarını kuyruğunu sallayarak seyrediyordu.

Pazar günü bahçeye baktığımda prensesle yaşlı kral kendilerinden geçmiş bahçede yuvarlanıp duruyordu. Bahçenin ucundaki ağaçla yer arasında mekik dokuyorlar yuvarlanarak bağıra çağıra prenses tekrar kralı aşka davet ediyordu. Tecrübeli kralın sevişmeleri çok hoşuna gitmişti prensesin.

Sevgilim bu aşk oyunlarını görünce bana daha şehvetle gelip sarılıp öpüyor kendisi prenses ben yaşlı kral olmuştuk. Şehvetten kudurmuştuk. Aşırı sıcak bir gündü öğlen yemeğinde çok şarap içmiştik. Aşk oyunu bütün gün sürdü. Prenses ve yaşlı kralın hareketlerini hep taklit ediyorduk.
Öyle güzel prensesi yalıyor okşuyor doyumsuz bir şekilde sevişiyorlardı ki bu manzara karşısında ben yaşlı kral kendime hakim olamıyordum.

Prenses aşk oyunlarında başarı göstermişti. Epey yara bere içinde kalmıştı. Ama yaşlı kralıda pes ettirdi ya sanki zafer kazanmış bir tavrı vardı. Diğer kedilerde seyrederek ayaklarını patilerini kuyruklarını yalayarak sanki kendi kendilerine tatmin oluyorlardı.
Genç kaplan da sıranın kendine geleceğini hesaplayarak kral pes ettiğine göre sevişmenin tadı damağında kalan prenses kaplanı görünce dayanamayarak aşk oyununa başladı. Zaten sabahtan beri seyredip kudurmuş olan kaplan can atıyordu. Sonrada fırsat bu fırsat deyip prensesin prensesin gönlünü hoş ederek aşk oyunlarıyla prensesi çok memnun etti.
Kaplanla sevişmeleri sanki aşk oyunlarının en güzeli gibi geldi. Genci herkes sever kral tecrübeli ama genç kaplanın tadı daha bir başkaymış der gibi baktı prenses inşallah çocukları yaşlı kraldan değilde genç kaplandan olur diye dua ediyordu prenses.

Biz şarap içmeye devam ettik. Bu seferde kaplanla prensesin aşk oyunlarını izlemeye başladık. Prensesimiz dans etti yuvarlandı. Ağaçın üstünde mekik dokudu şarkı söyler gibi mırıldandı. Nihayet işler yoluna girdi. Genç kaplanın prensese kaç defa sahip çıktığını sayamaz olmuştuk.
Baktım sevgilim prensesi kıskanır gibi oldu. Onun sehvetli sevişmelerini seyrettikçe en sonunda dayanamadı. Kıskançlıkla
- Nerde ise aşka gelip sende prensesle sevişmek için sıraya girer gibisin
-Keşke bende bir prenses aynısını bende yapsam
Ne muhtemet prenses ne hoş yaratık nasıl da prenses kedi olup harcanmış.
Belki de daha önceki hayatında bir Katerina bir Semramis bir Klopatra olabilirdi.